Consultanta online

Consultanta online

”Avocatura este tot atat de veche ca si magistratura, tot atat de nobila ca si virtutea, tot atat de necesara ca si justitia.” (Henri François d’Aguesseau)

irina_facebook_0067Intrucat rolul avocatului este unul deosebit de important intr-o societate dominata de conflicte, imi propun ca prin intermediul consultantei juridice online sa ofer un sprijin calificat celor ce imi solicita, pe aceasta cale, ajutorul. Consultanta online poate fi gratuita in masura in care problemele supuse analizei sunt de complexitate redusa, pana la medie. In situatia in care raspunsul la problema ridicata determina un consum apreciabil de timp si de alte resurse, va fi necesara achitarea unui onorariu, ce va fi convenit si stipulat in cuprinsul unui contract de asistenta juridica.

In sensul celor de mai sus, ma puteti contacta telefonic sau prin intermediul postei electronice. La consultanta online gratuita, imi rezerv dreptul de a publica pe blog-ul meu intrebarea clientului, alaturi de raspunsul oferit. In acest caz, identitatea clientului nu va fi dezvaluita.